Brede School

Brede School

Als school organiseren bij diverse naschoolse activiteiten. Wij noemen dit onze Brede School. De activiteiten zijn aansluitend op de schooldag in alle mogelijke talent- en vormingsgebieden. Wij vinden het belangrijk dat kinderen worden uitgedaagd en geïnspireerd door andere activiteiten dan alleen de schoolse vakgebieden.

Het aanbod in de Brede School is er op gericht zoveel mogelijk kinderen met zoveel mogelijk verschillende activiteiten te laten kennismaken. Daarmee krijgen kinderen de kans te ontdekken waar zij goed in zijn of wat zij leuk vinden en waar zij zich verder in zouden willen ontwikkelen. Dit heet ook wel brede talent ontwikkeling.

Wij bieden verschillende activiteiten voor groep 1 t/m 8 op het gebied van sport/gezondheid, muziek, creatief en creatief denken.

U kunt dan denken aan bijvoorbeeld;

- diverse dansvormen: Afrodans, zumba, cheerleaderdans, streetdance

- sport/spel en gezondheid: judo, tennis, circus, fitgames, koud koken, natuurclub

- muziek: brassband, gitaar, viool

- creatief: timmeren, kunstclub, werken met stof, graffiti

- creatief denken: programmeren, stop-motion film maken, videoclip maken

Gedurende het schooljaar zijn er er 3 blokken van 10 weken. In elk blok bieden wij diverse activiteiten aan voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. De brede school activiteiten zijn aansluitend op de schooltijd van 14.15 tot 15.15 uur.

Elk blok zijn de activiteiten weer anders en passend bij wat de kinderen o.a. hebben aangegeven graag te willen doen/ervaren. Ons aanbod voor dit blok kunt u lezen op https://bredeschoolzuidoost.nl/activiteit-overzicht/27

Alle activiteiten vinden plaats op school of in de buurt van de school. Voor de kinderen van groep 1 t/m 4 is de activiteit altijd in ons schoolgebouw. Voor de kinderen van groep 5 t/m 8 zijn er ook activiteiten bij Sportcentrum Pleizier, onze gymzaal, bij verzorgingshuis Eben Haëzer. De kinderen worden altijd gebracht naar de activiteit. Als ouder bent u verantwoordelijk voor het ophalen na de activiteit.

Voorafgaand aan elk blok ontvangt u via de mail een bericht dat de inschrijving weer is geopend. U kunt uw kind(eren) dan inschrijven voor de naschoolse activiteiten van onze Brede School. https://bredeschoolzuidoost.nl/

Alle activiteiten zijn gratis, want wij willen graag dat alle kinderen mee kunnen doen. 

Mocht u vragen hebben over onze Brede School bijv. over het inschrijven van uw kind(eren) dan kunt u terecht bij juf Ludwina, onze Brede school coördinator.

Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl