oefensoftware voor thuis

oefensoftware voor thuis

Naast de diverse activiteiten van de Brede School bieden wij ook op andere manieren de mogelijkheid voor 'verlengde leertijd'.

Als school hebben wij diverse softwareprogramma's waarbij de kinderen ook thuis (gratis) spelenderwijs kunnen oefenen met rekenen, spelling, woordenschat en lezen.

Alle programma's zijn adaptief. De aangeboden oefeningen zijn dus passend voor uw kind en worden continu bijgesteld om de juiste inoefening en uitdaging te bieden voor het kind. De programma's kunnen op een pc of via een app gedaan worden.

Goed oefenen en automatiseren van de lesstof zijn heel belangrijk voor het leren. Wij merken dat als een kind trouw elke week zijn huiswerk op Rekentuin doet, dat dat bij de resultaten van rekenen een verschil maakt.

* het software programma Rekentuin (groep 2 t/m 8)

https://login.oefenweb.nl/login?r=https%3A%2F%2Fapp.rekentuin.nl%2Fusers%2Flogin_redirect

* het software programma Taalzee (groep 2 t/m 8)

https://login.oefenweb.nl/login

* het software programma Words & Birds (groep 7 t/m 8)

https://login.oefenweb.nl/login?r=https%3A%2F%2Fapp.wordsandbirds.nl%2Fusers%2Flogin_redirect

* het software programma Zoem (groep 3)

Lezen met Zoem biedt oefenstof bij alle 12 kernen van Veilig leren lezen. Binnen de geboden context oefenen de leerlingen technisch lezen, spellen en begrijpend lezen. Het programma heeft ook een aantrekkelijk beloningsspel, waarbij Zoem de kinderen beloont met grappige animaties en positieve feedback.

Alle kinderen ontvangen aan het begin van het schooljaar hun gebruikersnaam en inlogcode. Voor Rekentuin, Taal en Words&Birds zijn deze hetzelfde. Mocht u als ouder deze inloggegevens niet meer hebben kom dan aub even langs bij de leerkracht van uw kind.

Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl