Verteltassen

Verteltassen

Op school hebben wij prachtige verteltassen voor de kinderen van groep 1 t/m 3. In iedere verteltas zit een prentenboek en een informatiefboek. 
Daarnaast zitten er allerlei spelletjes in deze verteltas die horen bij de boeken. Elke verteltas heeft ook zijn eigen thema. Het doel van deze verteltassen is het verrijken van het taalaanbod voor onze leerlingen door samen te lezen en spelenderwijs activiteiten te doen. 

U kunt als ouder elke vrijdagochtend  tussen 8.15 en 8.30 uur een verteltas lenen. Deze tas mag u  2 weken thuis houden en moet daarna weer worden ingeleverd bij de leerkracht. Thuis kunt u dan samen met uw kind(eren) genieten van de prachtige verhalen en leuke, leerzame spelletjes.


Alle tassen zijn gemaakt door een team van enthousiaste ouders en grootouders. Zij komen een ochtend in de week op school bij elkaar om voor ons de tassen te maken onder leiding van onze ouderconsulent en met behulp van stichting Verteltassen. Deze (groot)ouders hebben van onze verteltassen echt prachtige 'kunstwerken' gemaakt. 

Wij willen u graag laten ervaren hoe leuk en leerzaam de verteltassen zijn voor uw kind(eren). Wij hopen u zo enthousiast te krijgen dat u regelmatig een verteltas komt lenen, zodat u thuis samen met uw kind(eren) ervan kan genieten

Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl