ouder- en kindadviseur

ouder- en kindadviseur

Ouder- en kindadviseur

Elke school in Amsterdam heeft een ouder-en kindadviseur (OKA). Onze ouder- en kindadviseur is Regina Wouter. Als ouder kunt u bij haar terecht voor allerlei vragen m.b.t. opvoeden, maar ook voor bijv. vragen over subsideregelingen die er in Amsterdam zijn voor kinderen. U kan altijd in vertrouwen met haar praten. Zij maakt geen deel uit van het schoolteam. Als school bieden wij haar graag locatie, zodat u als ouder makkelijker met haar in contact kan komen.

Onze OKA is op dinsdagochtend altijd aanwezig in onze spreekkamer (naast de speelzaal). U kan met haar een afspraak maken per telefoon of mail. Haar contactgegevens kunt u vinden in het folderrek bij de entree vande school.

Onze ouder- en kindadviseur maakt deel uit het Ouder- en Kindteam (OKT) in Reigersbos. Ook de schoolarts, jeugdverpleegkundige maken deel uit van dit ouder- en kindteam. In Amsterdam kunnen ouders met al hun vragen over hun kind en het gezin terecht bij een Ouder- en Kindteam in de wijk. Kleine vragen of grote problemen: zij zijn er om mee te denken en oplossingen te zoeken. 

Het OKT heeft ook zijn eigen inloopspreekuren. Meer informatie over het OKT kunt u lezen op https://oktamsterdam.nl/ouders/

https://oktamsterdam.nl/team/gaasperdam-driemond/

 

 

 

Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl