600 bloembollen zijn binnengekomen

600 bloembollen zijn binnengekomen

Dinsdag 6 november 2018

Wij hebben vandaag 600 bloembollen mogen ontvangen van stichting Bulb4kids. Zij promoten het kennismaken met de natuur door kinderen. Wij hadden ons voor de zomervakantie hiervoor ingeschreven en waren bij de gelukkigen die een bloembollenpakket hebben mogen ontvangen.

Vandaag hebben een aantal kinderen geholpen om alle bloembollen eerlijk te verdelen over de groepen. Best lastig als je 220 tulpenbollen hebt en het 9 soorten zijn. Hoe verdeel je die dan eerlijk? De kinderen zijn heel goed bezig geweest met het tellen van alle bollen per soort, deelsommen maken, zakjes op naam maken en dan het eerlijk verdelen en bij de groepen brengen.

Wij hebben verschillende soorten tulpenbollen, narcissen, krokusjes en blauwe druifjes gekregen.

Deze week en komende week gaan de leerkrachten deze bloembollen samen met de kinderen in de tuin en bakken bij hun lokaal planten, zodat wij in het voorjaar een bloemenzee hebben.

Mocht u ook leuke dingen voor de kinderen en school hebben in uw netwerk, op uw werk en/of persoonlijk dan horen wij dat graag. Door ieders netwerk kunnen wij zo net dat meer bieden en de leeromgeving van de kinderen verrijken.


Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl