morgen 5/12 Sinterklaasfeest

morgen 5/12 Sinterklaasfeest

Dinsdag 4 december 2018

Morgen, 5 december, hebben wij op school ons Sinterklaasfeest.

De dag begint voor alle kinderen gewoon in het eigen lokaal. Daarna gaan wij met z'n allen naar buiten om hopelijk Sint te mogen verwelkomen. Als ouder bent u welkom om hierbij te zijn. Wij vragen u dan om achter de kinderen plaats te nemen, zodat de kinderen alles goed kunnen zien.

U heeft vast het bed van Piet ook wel in de hal zien staan. Wij hadden een brief van Piet gekregen met de vraag of Piet op school mocht logeren. De kinderen vonden dat een goed plan en hebben ervoor gezorgd dat er een fijn bed voor Piet kwam in de hal. Piet bleek alleen niet zo goed te zijn in het opmaken van zijn bed en liet ook soms wat eten en speeltjes in bed achter. De kinderen hebben (uit zichzelf) hem erop gewezen dat dat niet hoort. Gelukkig was het bed van Piet vanochtend wel netjes opgemaakt.

De afgelopen 2 weken hebben de kinderen Piet meerdere brieven geschreven en brieven van Piet gehad. Piet had daarom in de schoen van alle kinderen een mooi potlood gedaan, zodat zij brieven en werkjes konden blijven schrijven.

Nu maar hopen dat Sint en Piet zich morgenochtend niet verslapen voor ons feestje...


Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl