afscheid kinderen groep 8

afscheid kinderen groep 8

Donderdag 11 juli 2019

Gisteren hebben wij afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Zij gaan na de zomervakantie naar het Voortgezet Onderwijs.

Als afscheid hadden zij zelf een echte film gemaakt. Deze hebben wij overdag met de kinderen gekeken. Daarna hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 een erehaag gemaakt van de deur tot het hek en zijn de kinderen van groep 8 daar onder door lopend de school uitgegaan.

In de avond was het officiële afscheid met hun ouders en vele genodigden. Met dank aan de ouders was de avond nog specialer gemaakt.

Als verrassing hadden de ouders geregeld dat de kinderen 20 minuten zijn rondgereden in een limousine. Bij school aangekomen lag de rode loper voor hen uitgerold. Onder begeleiding van de brassband is iedereen naar binnen gegaan.

Wij hadden er een echte bioscoop van gemaakt, want dat hoort bij een filmpremiere. Onder het genot van verse popcorn en suikerspin hebben allen genodigden de film bekeken en hebben de kinderen hun schooldiploma ontvangen.

Wij wensen alle kinderen van groep 8 heel veel plezier en succes op het Voortgezet Onderwijs. Zij zijn er echt klaar voor.


Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl