gezondheid; schooltandarts,schoolarts ed

gezondheid; schooltandarts,schoolarts ed

Als school promoten wij gezonde voeding, bewegen en gezondheid.

Wij doen dan ook altijd graag mee met acties en activiteiten die gezondheid en bewegen promoten zoals het schoolgruit, de schooltuinen, tandenpoetslessen en activiteiten tijdens de Brede School.

Daarnaast werken op diverse manieren samen met verschillende partners o.a.; 

- 2x per jaar komt de schooltandarts op school. 

Nieuwe leerlingen krijgen bij komst van de schooltandarts een kaartje waarop u als ouder kunt aangeven of u voor uw kind(eren) hiervan gebruik wilt maken. De schooltandarts is gratis. Mocht uw kind al op school zitten en er eerder geen gebruik van hebben gemaakt dan is er ook voor die kind(eren) de mogelijkheid om nu naar de schooltandarts te gaan. U kan ook contact opnemen met https://jtv-amsterdam.nl/

- elk jaar komt de schoolarts, jeugdverpleegkundige

Op meerdere momenten per schooljaar komt de schoolarts en/of jeugdverpleegkundige voor een perodiek onderzoek van verschillende leeftijdsgroepen. De GGD stuurt u hierover als ouders een brief om u te informeren.

- 1x per jaar komt de logopediste

Per jaar komt 1x de logopediste om kinderen te screenen waarvoor mogelijk logopedie wenselijk zou zijn. Als ouder wordt u hierover van te voren geïnformeerd. Daarnaast kan u als ouder zelf contact op te nemen met logopediepraktijk Reigersbos voor een screening.

 

Terug

Vreeswijkpad 6

1106 DV Amsterdam

020 696 32 62

directie@null16montessori.nl